TAM London, prolog

Jess da. Jeg er i London. Det er fordi jeg skal hit!

Videre er det tre ting: Sent, fem timer til jeg skal være ute av døra, og lite batteri igjen på laptopen. Så dette er bare for å si at jeg lever og er kommet frem, og dessuten fant et åpent wifi-nettverk som jeg kan snylte på. Avhengig av om jeg finner en slik stikk-kontakt-omformer-fra-sære-brite-formatet-til-det-som-normale-folk-bruker-dings i løpet av helgen, blir det nok ikke konstant live-blogging fra eventen. Men jeg får uansett nok å fortelle når jeg er tilbake i normal-stikkontakt-land. Twitter er nok det beste alternativet for breaking news-oppdateringer, ettersom ipoden min er betraktelig nyere enn laptopen, og dermed hyggeligere på batteri.

Hotellet er… vel, jeg tror jeg skal kunne klare å sove godt her, men det er ikke et sted jeg vil tilbringe i timevis på dagtid, eller velge neste gang jeg er i London. Uansett kan jeg vel forsåvidt ikke klage.

Da krysser vi fingrene for at jeg klarer å stå opp imorgen, jeg mener etterpå. For som vi alle vet, særlig vi som skal på skeptikerkonferanser, å krysse fingrene hjelper alltid.

Reklame

5 thoughts on “TAM London, prolog

  1. Tilbaketråkk: TAM London, dag 1 « Prokrastinuft

  2. Tilbaketråkk: TAM London, dag 2 « Prokrastinuft

  3. Tilbaketråkk: Nerdvana 2010 « Prokrastinuft

  4. Tilbaketråkk: Ateistkonferanse: enda en åndelig opplevelse « Prokrastinuft

  5. Tilbaketråkk: Pausefisk « Prokrastinuft

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s