Nerdvana 2010

tamlondon2010Så fikk jeg sikret meg billetter til TAM London 2010 – og det ser ut til at man i motsetning til i fjor (da billettene ble revet vekk på rundt 50 minutter) fremdeles kan gå inn og bestille. Alt håp er dermed ikke ute dersom du har et par tusenlapper og et brennende skeptiker-engasjement som ligger og venter utålmodig på å bli sluppet løs!

Hvis du vil ha en god grunn til å tømme lommeboka for dette, tenk forrige års arrangement (behjelpelig gjenfortalt her: Prolog | Dag 1 | Dag 2) – bare dobbelt så stort. Både James Randi og Richard Dawkins, som begge måtte avlyse i 2009, er bekreftet på talerlista. Det samme er blant annet PZ Myers, Susan Blackmore og ny president i JREF, DJ Grothe. Den store overraskelsen i år er æresgjesten Stephen Fry, og en håndfull veldig interessante personer som Alan Moore og Cory Doctorow. Fabelaktige Richard Wiseman skal gjenta suksessen ved å være konferansier, og lørdag kveld er selveste premieren på Storm-filmen, en event Tim Minchin selv vil være til stede på. Selve konferansen vil finne sted 16.-17. oktober, men på begge sider av denne helgen vil det i tillegg bli arrangert flere åpne fringe-events. Jeg planlegger å ta en uke i London, for å si det slik.

Kanskje det beste med årets TAM London er at jeg har hatt gleden av å bli kjent med en hel haug norske skeptikere siden i fjor, og så godt som alle, pluss enda noen, skal dit i år igjen. Det sosiale er en ubetalelig del av The Amaz!ng Meeting.

Det er Nerdvana, og jeg skammer meg overhodet ikke over vekkelses-modusen jeg vet jeg kommer til å være i.

Hvis du fremdeles ikke er overbevist om at du vil bruke tid og ressurser på å dra til London i høst, så trenger ikke det nødvendigvis bety verdens undergang allikevel. Befinner du deg i eller rundt Oslo noen uker etterpå, skal du ikke se bort i fra at noe veldig spennende kommer til å skje der også.

Hva med å følge @kritiskmasse på Twitter, så får vi se?

Dette er spennende tider.

Reklame

One thought on “Nerdvana 2010

  1. Tilbaketråkk: Tweets that mention Nerdvana 2010 « Prokrastinuft -- Topsy.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s