Kritisk masse – det flasker seg

kritisk masse-logoDet er ikke bare fordi jeg fikk en sjanse til å skrive et av mine yndlings-uttrykk «det flasker seg» at jeg kommer med denne overskriften: Kritisk masse, Norges første vaskeekte skepsiskonferanse, har nettopp annonsert at billettsalg og talerprogram blir lagt ut førstkommende mandag, 16. august.

Jeg håper alle dere norske skeptikere der ute er like spente som jeg (selv om vi da er spente av forskjellige grunner – jeg vet jo hva programmet er). Ikke for å avsløre noe, men når det gjelder talerne er det I HVERT FALL et par personer som skal være med som kommer til å vekke en viss begeistring. Minst. Det tror jeg at jeg kan love.

I mellomtiden synes jeg at Kritisk masse fortjener masse tilhengere på Twitter og Facebook, så gakk hen og følg, del, retweet.

Reklame

One thought on “Kritisk masse – det flasker seg

  1. Tilbaketråkk: Tweets that mention Kritisk masse – det flasker seg « Prokrastinuft -- Topsy.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s