De neste syv kritiske dagene

Du store flygende Spaghettimonster. Skepsiskonferansen/nerdefestivalen Kritisk masse begynner allerede idag! Hvis du tar en titt på hjemmesidene vil du merke at arrangørene har vært så snille å publisere hele programmet, med tidsplan og abstracts (i motsetning til de hemmelighetsfulle arrangørene av TAM London, den andre nerdekonferansen jeg har nettopp kommet hjem fra, og som det vil komme et referat fra her neste uke, når sirkuset er over). Med i programmet hører da også det som på nynorsk kalles fringe events, altså arrangementer som ikke er en del av, men er assosiert med konferansen. Og det første av disse er altså allerede i kveld.

Det blir skeptisk standup-aften med moroklumpen Dag Sørås, i samarbeid med Skeptikere på puben (en litt mer organisert videreføring av skeptikertreffene som har pågått en stund i Oslo). Stedet er M3 i Maridalsveien, og inngang er gratis! Møt opp kl 18 for å få bra plass.

Håper vi ses!

Selve konferansen går av stabelen fredag kveld, med en paneldiskusjon om forskning og kritisk journalistikk. Den andre fringe-eventen skjer dagen etter at konferansen er over, med en paneldebatt om forskning på alternativ medisin, NAFKAM og NIFAB.

Ellers er det mye rom for andre spontane festligheter utenom (da først og fremst sent på kveldstid i helgen!), så hvis du er med, er det fullt lov å være med på å bestemme hva som skjer. Følg med på Facebook og Twitter. Jeg bare nevner at det tilfeldigvis er Halloween denne samme helgen.

Og i tilfelle du trenger å bli minnet på det, så må du få kjøpt billetten din til hovedarrangementet, middag og underholdning på lørdag. Det gjør du her.

Reklame

2 thoughts on “De neste syv kritiske dagene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s