Arrangementer denne uken og neste

Jeg nevner kort to artige arrangementer som skal skje i november: Først ut er skeptisk ekskursjon til Alternativmessen i Lillestrøm, søndag 21. november! Marit skriver på Facebook-eventsiden:

Skeptikerne drar på tur!

Vi skeptikere undersøker alltid hva andre sier før vi godtar eller avviser påstander, og derfor skal vi nå ta en tur i samlet tropp til Alternativmessen i Lillestrøm.

Dette er også en god anledning til å spre vårt skeptiske budskap til gjerdesittere som kanskje ikke vet hvem vi er eller at det er mulig å ha et rikt og spennende liv uten overtro.

Hvis du har lyst til å bidra med litt lett aktivisme, (vi tenker på å dele ut flyere, for eksempel), send en mail til marit@skepsiskonferansen.no også finner vi på noe lurt. Vi har veldig lyst til å gjøre noe slikt, men jeg har ikke tid/anledning til å styre med det helt alene, dessverre.

Vi har besluttet at vi drar på søndag, det er den dagen Uri Geller også kommer. Alle er velkomne! Noen av oss har truffet hverandre på skeptikertreff før, men vi håper det også kommer noen nye. Jeg tar med et ark med SKEPSIS på, så nye venner også kan finne oss.

Mer om messen her:
http://www.altnett.no/messene/12862

En bloggpost om alternativmesse i Stavanger og en skeptikers opplevelser der:
http://perpelle.wordpress.com/2010/09/26/alternativmessa-i-stavanger/

PRAKTISK:
Oppmøte Oslo S, midt i hallen ca. under avgangstavla, klokka 12.
Toget vi skal ta går 12.21, så kom innen da! Det blir altså tid til å kjøpe billetter og hilse på andre før vi går på toget.

PRIS: 200 kr i døra.

Hvis du vil være med og møte oss, men ikke kan stille så tidlig, send en epost til marit@skepsiskonferansen.no, så kan vi utveksle telefonnummer og koordinere slik.

BLI MED!

You heard the woman.

Dersom noen av en eller annen grunn av prinsipp ikke gir penger til «den andre siden», ikke en gang for å ta på Uri Geller, så er det nok en gang duket for skeptikertreff onsdagen etter, den 24. november. Denne gangen tar vi turen til The Dubliner i Rådhusgata. Det blir som alltid koselig, så jeg håper at mange kommer. Et romjulstreff den 30. desember er også allerede satt opp, og jeg kan love at innholdet som er planlagt for januar og februar, slik det ser ut nå, garantert ikke kommer til å skuffe. I’M JUST SAYING.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s