Mikroblogging

Mens vi venter på mine innlegg om de to fantastiske nerdekonferansene jeg har vært på/arrangert, er det flere steder man kan følge meg og mine utbrudd mens man venter, som jeg her bare minner om:

Jeg har en Twitter.

Jeg har en Twitter til, men den er på engelsk, og siden den har litt flere følgere, så var vel det et lurt skritt å ta i sin tid da jeg opprettet den.

Jeg skriver også delvis via Twitterkontoen til Skeptikere på puben Oslo, hvor vi annonserer skeptikertreff og lignende.

Ja, også må man ikke glemme Twitterkontoen til Kritisk masse (vi er ikke helt døde selv om årets konferanse er over!), som jeg, heh, også styrer, fordi når man først har blitt kjent som en som twitrer en del, osv.

Jeg har en Tumblr, hvor jeg poster fine småting og morsomme småting og rare bilder og ellers alt som jeg synes jeg bør dele, men som enten er litt for langt for Twitter (innlegg derfra blir dog aggregert til min engelske Twitterkonto), eller som er litt for random til å bruke plass til her på bloggen.

Jeg har en Fjesbok, men der har jeg en regel at jeg kun legger til folk som jeg har møtt og snakket med i virkeligheten (vi ses!).

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s