Saltklypa!

Jeg kan herved, som bl.a. Gunnar og Fri Tanke har kommet meg i forkjøpet med, endelig offentliggjøre det siste i rekken av nerdehobbyprosjekter jeg har slengt meg med på: En splitter ny podcast, som er norsk, og som handler om vitenskap, pseudovitenskap og kritisk tenkning!

Saltklypa vil ta opp forskningsnytt, tvilsom medierapportering, snodige fenomener, seiglivede myter, intervjuer, aktuelle saker og arrangementer, i det hele tatt prøve heroisk å følge i fotsporene til våre favoritt-podcaster med samme tema, slik som The Skeptics’ Guide To The Universe, for eksempel.

De to første episodene er allerede lastet opp til våre webside, saltklypa.no, i tillegg til pilot-episoden, der vi presenterer oss selv og vår hensikt med programmet. Du kan streame episodene via websiden eller abonnere gjennom RSS. Vi vil dessuten snarlig være tilgjengelige via iTunes.

Nerdene i Saltklypa setter stor pris på tilbakemeldinger, for vi vil utvikle oss til å bli en superflott og fantastisk kilde til nerdenytt. Les om oss, og hvordan du kommer i kontakt med oss, på Om-siden vår.

Spre ordet!

Nå kan jeg på tampen nevne at det fra før finnes et utmerket populærvitenskapelig radioprogram der ute som er norsk og som også finnes som podcast, nemlig Radio Revolts Uillustrert Vitenskap. Uillustrert Vitenskap tar ikke sjelden opp skeptiske temaer, så dette anbefales også! Hva gjelder rent skeptiske podcaster, så må man ikke glemme å nevne den fabelaktige svenske Skeptikerpodden, som stjal verdens fineste intro-melodi.

Reklame

One thought on “Saltklypa!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s