Verdens minste kjempe til Norge 18. mars

Oppdatert med tid og sted for Oslo-opptreden! Bli nå endelig også med på skeptikertreff i Oslo i etterkant av foredraget [www | Facebook]

Det har vært moro å holde på hemmeligheten noen få dager, og det blir enda morsommere når jeg kan si det til alle: I regi av Human-etisk Forbund kommer James Randi til Norge den 18. mars, for første gang på 14 år. Da er han i Oslo, og skal holde et foredrag på Chateau Neuf på Majorstuen kl 18. Det er fri adgang, så kom tidlig! Deretter bærer det til Studentersamfundet i Trondheim mandag 21. mars, og Auditorium Egget på Studentsenteret i Bergen den 22. mars.

Nå ser jeg at Gunnar allerede har fått ut et innlegg om annonseringen, så jeg skal ikke si så mye mer enn at du kan gå dit og lese selv! Jeg kjenner meg igjen i dette innlegget i to ting: For det første har jeg også møtt Randi ved to anledninger (første gang var på Gods & Politics-konferansen i København i fjor sommer, og nå sist i høst på TAM London), og for det andre fikk jeg akkurat samme inntrykket av den lille, store mannen som det Gunnar fikk.

godspolitics2010randi_tamlondon2010

Om Norge sier skeptikernes grand old man følgende:

Jeg har hørt fra flere mennesker som er bekymret over hva som skjer i Norge og resten av Skandinavia. Det var en gang jeg trodde at Norge var et av de mer rasjonelle landene når det kom til å tro på overnaturlige evner og annet lurendreieri. Det ser derimot ut som om det er noen mennesker som er bestemte på å ta landet tilbake til middelalderen. La oss motstå den revisjonen.

Besøket er i forbindelse med en ny og veldig spennende kampanje om kritisk tenkning som HEF lanserer nå i mars, og som har fått navnet Ingen liker å bli lurt.

Det er med andre ord ingen som helst grunn til at engasjerte skeptikere landet over ikke skal følge med de nærmeste dagene.

Reklame

One thought on “Verdens minste kjempe til Norge 18. mars

  1. Tilbaketråkk: Ingen liker å bli lurt! « Prokrastinuft

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s