Ingen liker å bli lurt!

Idag lanseres Human-Etisk Forbunds nye og veldig spennende kampanje om kritisk tenkning. Kampanjen har fått det klingende navnet Ingen liker å bli lurt, og du kommer til hjemmesiden deres ved å trykke på logoen til høyre (Rød tankestrek på svart bakgrunn: fiffig). Ta en titt rundt på det som finnes rundt omkring der.

Hoved-trekkplasteret i forbindelse med kampanjen er selvsagt det allerede nevnte besøket av James Randi, men bortsett fra dette ser dette ut som et veldig artig og spennende tiltak, og ikke minst uhyre viktig. Jeg håper det ikke går ubemerket hen i den allmene sfære.

Facebook-siden deres er det allerede lagt ut et knippe korte videoer hvor en rekke personligheter, som burde være kjent for de fleste norske humanister og skeptikernerder, får uttale seg om sitt forhold til det å bli lurt.

Du finner dem også på Twitter og Youtube (hvor også filmsnuttene er lagt ut), som seg hør og bør.

Hurra!

Reklame

One thought on “Ingen liker å bli lurt!

  1. Tilbaketråkk: De tre magikerne « Prokrastinuft

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s