QED: Question. Explore. Discover

QEDcon2012-banner2011 var et år med nerdekonferansetørke for meg. Dette har etter hvert artet seg som et vondt luksus-traume, hvis man tar i betraktning 2010 (Gods & Politics i Køben, TAM London og ikke minst Kritisk masse), pluss det faktum at alle de kule nerdevennene fikk dra på TAM 9 From Outer Space, og ikke jeg. Furt.

Vel, vi tar revansje i 2012 med minst tre nye konferanser (oppdatering: Jeg kom på én til som er ganske snart – og den må jeg også blogge om)! Vi lar de to andre få sine egne innlegg, men det kan jo røpes at de vil foregå på hver sin side av kloden.

Dette innlegget er en ren promotering for det som skal skje i mars 2012 i Manchester: Det andre kapitlet av konferansen QEDcon, som jeg plutselig skal på, da jeg ved et uhell snublet i kredittkortet mitt så det fløy tvers gjennom rommet og landet på bestillings-knappen. Jeg gleder meg selvfølgelig en hel masse, og det er fremdeles mulig for deg også å bli med og holde uttrykket «Beware the Norwegian horde» i live!

La oss høre fra Michael Marshall fra Merseyside Skeptics Society, som arrangerer herligheten:

QED: Question. Explore Discover
The QED conference – a weekend celebration of science and critical thinking in the UK – is taking place in March 2012, and the organisers are pleased to announce the speakers lined up to feature on the bill.
The exciting program of speakers includes paranormal researcher Joe Nickell, the world’s first professor of complementary medicine Edzard Ernst, human rights activist Maryam Namazie, author and journalist David Aaronovitch, incoming editor of The Skeptic magazine Deborah Hyde, the biologist Professor Steve Jones, musician and roboticist Sarah Angliss, ufologist Ian Ridpath, writer Massimo Polidoro, podcaster Richard Saunders, author Ophelia Benson and comedian Robin Ince.
You can book your place at QED 2012 now, with tickets costing £89 (or £68 with a valid student ID), and all profits will be donated to charity, split between Sense About Science and the National Autistic Society.
After the huge amount of fun we had hosting the first QED, we’re all hugely excited about what 2012 has in store – so book your ticket now from www.qedcon.org, and we’ll see you there!
The QED Team
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s