Kritisk masse 2012

Nettsidene og mesteparten av programmet til årets skepsiskonferanse i Oslo er endelig på plass! Jeg siterer like godt meg selv:

Etter noen mindre tekniske utfordringer kan vi endelig annonsere de nye og oppdaterte nettsidene til det andre kapittelet av Kritisk masse, skepsiskonferansen i Oslo!

Nå er det ikke mange ukene igjen før det braker løs. Stedet er Oslo kongressenter, midt i Oslo, og billettene ligger ute for salg. Sikre deg din billett idag!

Listen over talere og underholdere er så godt som spikret, og vi kan blant annet glede oss over å ha selveste Richard Wiseman på besøk som hovedgjest. Wiseman lanserer dessuten i disse dager sin siste bok, Paranormality, i norsk oversettelse. På Kritisk masse blir det dermed både foredrag på lørdag, og boklansering på fredag. Vi har flere minst like interessante talere på programmet, og du kan lese om dem på denne siden.

I nærmeste fremtid vil vi annonsere programmet for fredag den 17. februar, som vil bli en spennende dag med workshops om diverse ulike temaer. Ellers vil tiden frem mot konferansen gå med til promotering og siste forberedelser.

Dette er en samling for alle som er nysgjerrige på vitenskap og kritisk tenkning. Vi i styret for Kritisk masse gleder oss enormt, og håper selvfølgelig at du vil bli med. Har du noen som helst spørsmål om arrangementet som du ikke får svar på her, ikke nøl med å sende oss en epost.

Vi ses på Kritisk masse 2012!

kritisk masse-logo

Av andre temaer som Kritisk masse vil ta opp, kan jeg nevne i fleng: Lavkarbo, klimafornektelse, el-overfølsomhet, magi, veien fra alternativist til skeptiker, Steinerskolen, naturfag som allmendannelse … og en god del mer.

Jeg minner også om at det fremdeles er mulig å melde seg som frivillig til konferansen, enten det er med promotering, registrering av deltakere, foto eller annet forefallende. De frivillige gjorde en uvurdelig innsats i fjor, og vi lover dere en fin rabatt for innsatsen.

Spre det gode ord!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s