Om

Hei, og velkommen til den nye og bedre versjonen av Prokrastinuft, bloggen som skal redde verden én kritisk tanke om gangen.

Jeg trengte å pusse opp sidene bittelitt, ettersom jeg fant ut at terskelen for å faktisk blogge her, selv om det dukket opp noe jeg virkelig  ville skrive om, ble uforklarlig høyere og høyere. Sånn er det å være prokrastinator, selv om man vil fylle verden med fornuft.

Hvis det er noe du lurer på, send meg gjerne en epost eller kvitre meg på Twitter. Jeg svarer dessverre ikke på eposter om din nye teori innen kosmologisk partikkelfysikk som vil gjøre Einstein til skamme*, eller hvordan alle klimaforkjempere er betalt av Big Pharma eller at din tantes kusines venninne falt i trappen etter å ha tatt homeopatiske sovetabletter derfor finnes spøkelser, eller hva det nå måtte være. Jeg vet nemlig at mitt svar ikke hjelper på ditt syn. Derimot tar jeg imot all form for konstruktiv ris og ros, tips til ting jeg kan dele her, samt spørsmål om hvor du kan sende meg en flaske vin eller masse sjokolade.

Vær saklig i kommentarfeltet. Les kommentaren høyt til deg selv eller en god venn først, og vurder én ekstra gang hvorvidt den skal legges inn.

Bildet på toppen av siden er fra stock.xchng [link], og skal forestille en klype salt. Meningen burde altså være selvforklarende.

*Det gjør ikke Institutt for teoretisk astrofysikk ved UiO heller. Bare nevner det.

Reklame

One thought on “Om

  1. Tilbaketråkk: Oppussing « Prokrastinuft

Kommentarer er stengt.