2012 visualisert, samt musikk du helt sikkert ikke hører på

Jungeltelegrafen lever i beste velgående i bloggosfæren, og via Skepsis.no-bloggen blir jeg nok en gang minnet på at jeg må se til å abonnere på den fantastiske Information is Beautiful. Siden er et konsept som lager særdeles snasne visualiseringer av samfunnsaktuelle «kontroverser».

Dagens innlegg på denne siden er en veldig kul infoplakat i vakkert vektordesign om et årstall som man av en eller annen grunn er så interessert i for tiden. Både skeptikerne og de sanne troende blir representert.  Klikk og bli opplyst:

http://www.informationisbeautiful.net/visualizations/2012-the-end-of-the-world/

hunab kuSelv syntes jeg det var veldig kult å oppdage dette symbolet, som jeg sist så flagrende over scenen til yndlingsbandet mitt for litt siden da jeg var i Amsterdam. Ja, jeg hører på et band som er sykt opptatt av 2012, Mayaene og den kosmiske, kvante-aktige bevissthetsforandringen som helt sikkert kommer til å inntreffe globalt den 21. desember det året, men de er nå søte også, da. Jeg tilgir Epica så gjerne, for de lager jævlig bra musikk, og er så pene og rocka hele gjengen. Her er en tilfeldig youtube-video fra konserten jeg bivånet, med prokrastinuftig norsk flagg nede i høyre hjørne mot slutten.

Reklame

2 thoughts on “2012 visualisert, samt musikk du helt sikkert ikke hører på

  1. Hvem sier at ekstremmetall (hvor ekstremt er det egentlig lenger?), opera og prog ikke går godt sammen?

    Så må de heller dille rundt med litt mystikk. Stemningen er i alle fall riktig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s