Folkeopplysningen!

Dere har vel fått med dere at TV-programmet Norge Trenger Aller Mest Akkurat Nå har premiere på NRK, i beste sendetid, førstkommende mandag?

20120825-115119.jpg

Jeg skal bare si et par-tre korte ting om dette. Det første er at jeg er heftig begeistret og hopper opp og ned som en liten fireåring på julaften for at statskanalen har gått med på å sende kritisk undersøkelse av alternativ behandling i fineste Teddy TV-underholdningsstil ut til det ganske land.

Det andre er at programmet har finfine folk med på lasset: Andreas Wahl er programleder, og Jan-Ole Hesselberg skal også dukke opp innimellom og fortelle om relevante ting som foregår i hjernen. Han har mer info på bloggen sin her, gå og les!

Den tredje tingen som jeg er nødt til å nevne før det er for sent, er at premieren på Folkeopplysningen slett ikke trengs å nytes hjemme alene. Bor du på riktig kant av landet, kan du nemlig bli med Skeptikere på puben Oslo på Dubliner i Rådhusgata og se den der! Sjekk ut siden vår, og/eller meld deg gjerne på ansiktsbok-arrangementet.

Hurra!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s