Loading 2013 … please wait

WordPress-alvene er flinke å ha når man prokrastinerer for mye til å blogge.

Nå har jeg et par ting å nevne, som er viktige ting å nevne fordi de har med hva jeg har drevet med og ikke drevet med hva gjelder aktiviteter relevant for bloggen min. Som for eksempel at 2012 var året da jeg gikk ut av styret til Skepsis, og for så vidt for Kritisk masse, selv om jeg vil være med og være rådgiver og heiagjeng for konferansen i fremtiden. Men at jeg fremdeles er med i Skeptikere på puben Oslo, og vi har noe kult i vente den 26. (bestill billetter til noe kult allerede nå!)

Jeg fortsetter også med Saltklypa, men her skjer det også rare ting. Les mer på bloggen vår.

Andre har vært flinkere til å blogge enn meg. Hvis jeg skal trekke frem et par eksempler, så har Kjetil Hope laget en liste han har kalt Hyllest til fornuftens fanebærere. 50 av dem, faktisk, fordelt på fem deler. Og jeg noterer meg lille julaften som dagen jeg altså kom på denne lista (Ja, det lurer jeg også på. Men det varmer).

På bussen i stad leste jeg også årskavalkaden til en annen venn, nemlig Dan Raoul. Han skriver ekstremt bra om hvordan året hans gikk. Trust me, les den.

Så, altså, WordPress-alvenes infografiske årskavalkade, som kan skryte av hele FIRE innlegg. Et utdrag:

600 people reached the top of Mt. Everest in 2012. This blog got about 2 400 views in 2012. If every person who reached the top of Mt. Everest viewed this blog, it would have taken 4 years to get that many views.

Pass deg, Gunnar Tjomlid, så jeg ikke tar deg igjen, lissom. Her er hele, for de interesserte.

Jeg starter like godt 2013 med sjampis i Tel Aviv, som man jo gjør. L’chaim!

Ses neste år. Jeg lover!

*glitrende signatur-bilde her*

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s