Skepchick Norge har landet

skepchick-no-smallVi kommer i fred!

Skepchick er, for de uinvidde, et internasjonalt nettverk av skeptikerblogger, grunnlagt av Rebecca Watson. Bloggerne er i hovedsak kvinner, og vi skriver om både vitenskap og pseudovitenskap fra et skeptisk ståsted, og med et feministisk tilsnitt. Nettverket har vokst sakte men sikkert gjennom tidene, og har forgreinet seg til en spansk og en svensk versjon, en av og for tenåringer, en med LHBT-tema, og en som tar for seg skjæringspunktet mellom kunst, vitenskap og nerderi. Nå er endelig nordmennenes tur kommet, og jeg er en av de som var så heldig å bli spurt om å bidra.

Så langt er vi syv bloggere tilknyttet Skepchick Norge. Gå til skepchick.no for å lese introduksjons-innlegget, skrevet av sjefsnerd Veronica. Mer kommer (i motsetning til på denne bloggen) allerede imorgen!

Følg også:

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s