Stormen kommer

På TAM London i fjor høst fikk publikum, undertegnede inkludert, en eksklusiv smakebit på noe svært spennende og artig, noe som resten av verden nå får titte på. Jeg har vært heller dårlig på å skjule min tilbedelse av Tim Minchins magnum opus, det ni minutter lange stykket knivskarp beat-poesi, Storm. Det sier alt jeg vil si om skeptisisme når jeg er i det frustrerte hjørnet, og som den patetiske følelses-klumpen jeg er, sender Storm meg gjennom hele spekteret av latter og gråt hver bidige gang jeg hører fremførelsen. Storm er min egen alternative detox-behandling: Det virker for meg.

Det eneste som manglet var liksom bare at Storm fikk sin egen musikkvideo så jeg kunne digget den enda mer. Den musikkvideoen kommer i år.

Hjemmesiden til prosjektet, www.stormmovie.net, ble nylig lansert. Der kan du følge tett med på produksjonen av animasjonsfilmen ettersom den tar form. På Twitter kan du følge @stormmovie og bruke masse #stormmovie-tagger for å spre trenden.

Så deilig å få en påminnelse om at noen ganger er spissfindig humor bedre enn noe annet middel mot dårskapen. Jeg har tro på at 2010 kan bli et godt år for de som velger å være aktive i fritenkende folkeopplysning, enten det er å delta på sosiale arrangementer, blogge, skrive inn klagesaker til Mattilsynet om misbruk av folks tillit til helsekost, eller legge ved små diskrete papirlapper med disclaimers i alternativbøker på biblioteket og i horoskop-blader på Narvesen. Skal vi si at «stormen kommer»?

Forresten

Jeg nevnte TAM London på starten av innlegget her. Som et apropos på kampropet i forrige avsnitt kan jeg nevne en liten ting til slutt. Ja. Det blir TAM London i 2010. Det er bekreftet av den nye presidenten i JREF i følgende podcast: Klikk. For svingende. Fytti helsike så bra det blir.

Reklame

One thought on “Stormen kommer

  1. Tilbaketråkk: Nerdvana 2010 « Prokrastinuft

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s