Pausefisk

Min nye hobby er å skaffe meg alt for mange hobbyer. Jeg elsker det.

Mens jeg i siste liten pakker til TAM London (jeg drar imorgen tidlig), skriver notater fra innspillingen av første episode av NOE som kommer snart på en mp3-spiller nær deg, huker av todo-lista for Kritisk masse, frustrerer over at jeg burde skrevet et par blogginnlegg denne uka og forrige – alt dette før jeg i det hele tatt har tenkt på monsteroppvasken som venter der borte på benken – så får dere et lite stykke awesomeness av meg.

Fisk + akvarium + kjempestort + Japan + HD fullskjerm = ro i sjelen.

Jeg lover å ha det minst like moro denne helgen som jeg hadde i fjor. Jeg kommer til å live-twitre. Når jeg kommer tilbake, har jeg tonnevis med oppdateringer og potensielle blogginnlegg klare. Innimellom alle hobbyene, selvsagt.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s